به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، ولیاله حیاتی در مراسم تجلیل از خادمان نوروزی بندرخرمشهر، افزود: گردشگری؛ یکی از منابع درآمدزا کشور است. بدین جهت باید تسهیلات ویژه به کسانی که می خواهند در زمینه گردشگری دریایی در رودخانه های اروند و کارون فعالیت کنند، پرداخت شود.
وی تصریح کرد:خرمشهر ظرفیتهای ویژهای از جمله ساحل زیبای کارون، اروند صغیر، مینوشهر، بهمن شیر و روستاهای حفار شرقی در زمینه گردشگری دریایی دارد.
معاون استاندار خوزستان گفت: پیش از ایام نوروز ستاد راهبری گردشگری دریایی در فرمانداری خرمشهر تشکیل شد و خوشبختانه با وجود حجم عظیم گردشگر و زائران راهیان نور، هیچگونه حادثهای برای هموطنان در سطح شهرستان و رودخانههای اروند و کارون رخ نداد.
حیاتی همچنین بر استفاده از ظرفیت رودخانه کارون، احداث اسکله در این رودخانه، اعطای مجوز به بخش خصوصی و راه اندازی اماکن تفریحی در سواحل رودخانههای اروند و کارون تأکید کرد.
مردم از سود و منفعت صنعت گردشگری دریایی بهره مند می شوند
محمد محسنی مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر نیز گفت: موضوع گردشگری اکنون به عنوان رکن چهارم اقتصاد در دنیا مطرح است و کشور ما از نظر برخورداری از جاذبههای گردشگری جزو ۱۰ کشور اول محسوب می شود ولی به لحاظ جذب و ارائه خدمات به گردشگران در رده ۸۱ قرار دارد.
وی ادامه داد: در حال حاضر کشورهای موفق در اقتصاد دنیا از طریق صنعت گردشگری درآمد چند برابری نسبت به کشورهای برخوردار از منابع طبیعی دارند.
وی گردشگری دریایی را به عنوان مزیت غالب شهرستان خرمشهر دانست و ابراز امیدواری کرد که مردم این منطقه از سود و منفعت صنعت گردشگری دریایی بهرهمند شوند.
نظر شما